dimecres, 12 de març del 2014

15 DE MARÇ DE 2014

Teatre: Actuació especial: DSILEN6
El Mono

Dsilen6 recull la banda sonora de diversos projectes audiovisuals i creacions. Són partitures que reclamen la dignitat i el dret d'homes i dones a expressar les seves idees i amb la seva llengua. Notes i acords que canten el plany de la natura generosa, la que inspirà Costa i Villangómez.

L’origen d’aquesta història va sorgir quan un bon dia la gent de Pot de Plom s’adonaren que, amb l’excusa de la crisi, tot estava tornant cap enrere a corre-cuita i quasi sense adonar-se'n. Retallades en tots els àmbits: educació, sanitat, investigació, ajudes socials, dependència... Cada cop tenim més obligacions i menys drets com a ciutadans. La situació laboral s'assembla cada vegada més a la dels nostres padrins o repadrins. Estarà patint, la societat sencera, una regressió evolutiva? Ràpidament l’equip de Pot de Plom es posà “veriuar” totes aquestes qüestions. Les conclusions varen ser desoladores. Vivim una gran mentida i, per conèixer la veritat, s’ha de venir a veure l’espectacle. L’apocalipsi ha arribat i només nosaltres podem donar-te les claus de la salvació.

Organitza: Fundació Teatre del Mar, Consell de Mallorca, UIB, Fundació Sa Nostra, Govern de les Illes Balears i Ajuntament de Palma.
Companyia: POT DE PLOM
Duració: 105 min.
Producció: Ona Edicions. 
Piano i electroacústica: Miquel Brunet. 
Veu i percussió: Maria J. Cardona. 
Violí: Eduard Riera. 
Violoncel: Biel Fiol. 
Actor: Rafel Ramis

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada