dimecres, 13 de febrer del 2013



ALUMNES DE PRIMER


Bones tardes alumnes de PRIMER! Tal i com us he dit, aquí teniu la informació per fer el treball de l’assignatura ECONOMIA DEL S. XXI: CLAUS PER A LA SEVA COMPRENSIÓ.

La proposta de Javier Capó:
Explicar i defensar tres reformes que durieu a terme a l’economia espanyola. La idea és que proposeu TRES reformes concretes, originals i personals per combatre el dèficit públic o bé l’atur, que són els dos problemes més greus que té l’economia espanyola.

Les propostes de Xisco Oliver:
  1. Imagina que el numero d’estudiants augmenta considerablement. El govern es planteja si  és millor la construcció d’un col·legi públic o concertar amb un privat. Analitza des del  teu punt de vista econòmic els avantatges i inconvenients d’ambdues propostes

  1. Aquests dies s’està debatent si s'hauria de canviar el model de descompte de resident aeri. Analitza des del  teu punt de vista els efectes de descompte de resident. Com es podria re- dissenyar el sistema perquè sigui millor?

  1. Utilitza el model oferta-demanda per ajudar a explicar alguna noticia econòmica apareguda recentment a algun mitjà de comunicació. Destaca el potencial i les limitacions del problema. Segons la teva opinió, què es podria fer? 

DATA D'ENTREGA: FINS DIA 25 DE FEBRER (de l'any en curs, pillastres!)

No oblideu signar el llibre de visites i mirar les vostres fotos. Gràcies a tots. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada